Op maat en op tijd

Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat staat voor Harms Communicatie bij iedere opdracht centraal. Of het nu tekst, content of advieswerk betreft: Harms Communicatie levert op tijd, op maat en tegen een scherp tarief het door u gevraagde eindproduct. Journalistieke en tekstuele werkzaamheden worden verricht conform de standaard leveringsvoorwaarden van de NVJ-sectie freelance. De vergoeding wordt in gezamenlijk overleg overeengekomen (prijzen op aanvraag). Voor communicatie-advies en internetwerkzaamheden voert Harms Communicatie eerst een vrijblijvend gesprek, waarin wij ons aan u voorstellen en u het te verrichten werk uiteen zet. Op basis van dat gesprek wordt offerte uitgebracht. Deze offerte dient schriftelijk te worden bevestigd alvorens Harms Communicatie aan de slag gaat. Uitzondering op deze regel vormen spoedeisende klussen: een mondelinge toezegging is dan in eerste instantie voldoende.


Journalistiek en tekstproducties

Het schrijven van nieuwsberichten, achtergrondartikelen, interviews en reportages, voor zowel onafhankelijke media als bedrijfsuitgaven, zowel in druk als digitaal. De journalistieke verslaglegging van uw bijeenkomst of rondetafelgesprek, in de door u gewenste lengte. De productie van uw nieuwsbrief, magazine of bedrijfsbrochure. Naast de redactie neemt Harms Communicatie indien gewenst ook de bureau-, eind- en hoofdredactionele werkzaamheden op zich.

Communicatie-advies

Heeft u wel scherp voor ogen wat voor organisatie u heeft en waar zij voor staat? Weet u op welke wijze u met uw klanten communiceert? Sluit dit aan bij het verhaal dat u eigenlijk wilt vertellen? En bij de behoefte van uw klant? Welke communicatiemiddelen zet u in? Zijn die ook effectief? Wij gaan samen met u in een intensief traject op zoek naar het antwoord op deze en andere vragen. Zodat u weet wat er moet gebeuren om de communicatie weer spits te krijgen.

Website ontwikkeling en beheer

Uw presentatie op internet zegt veel over wie u bent en wat u doet. Een ouderwetse en trage website, gevuld met slecht geschreven teksten, die niet of nauwelijks wordt onderhouden en ook niet kan worden gevonden, geeft niet bepaald de eerste indruk die u wilt achterlaten bij uw bezoekers. Harms Communicatie helpt u bij het op niveau brengen en houden van de kwaliteit van uw digitale bedrijfslocatie. Of dit nu nieuwbouw, verbouw of alleen onderhoud van uw website vereist.

Het resultaat telt pas echt als de opdrachtgever tevreden is

Contact

U kunt onder andere via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Bedankt voor uw reactie. Uw bericht is in goede orde ontvangen. Indien gewenst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.