Variatie in vorm en inhoud

Of het nu een vakblad, een website of een nieuwsbrief betreft: Harms Communicatie kan u snel en tegen een scherp tarief de gewenste tekst of content aanleveren. Om een indruk te geven van de diverse soorten teksten vindt u hieronder een selectie van artikelen die Eric Harms de afgelopen tijd voor zijn opdrachtgevers heeft geschreven.

Eindhovense dromen over duurzaamheid

Bij voorbaat was al duidelijk dat de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Eindhoven en de vier lokale woningcorporaties zeer ambitieus waren. Te ambitieus, zo toonde een analyse van Ortec Finance aan. Dat knaagt bij wethouder Yasin Torunoglu. Want: “zonder verhuurderheffing waren onze oorspronkelijke ambities haalbaar geweest.”

Artikel lezen

Vastgoedinformatie levert gemeente winst op

Gecentraliseerd, geordend, overzichtelijk en toegankelijk: anno 2017 is de informatievoorziening rond het maatschappelijk vastgoed in Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert op orde. Het resultaat van een intensief proces, dat ruim anderhalf jaar in beslag heeft genomen. “Voordat we begonnen hadden we eigenlijk helemaal geen inzicht in onze vastgoedportefeuille.”

Artikel lezen

De problemen van starters en senioren op de woningmarkt

Het is niet zozeer de doorstroming die de starter met de senior op de woningmarkt verbindt, maar veel meer de problemen die beiden ondervinden bij het vervullen van hun woonwensen. De politiek zoekt de oplossing vooral in het vergroten van het aanbod in het middensegment van de woningmarkt. De vraag is of het blikveld daarmee niet te beperkt blijft.

Artikel lezen
Het complete verhaal. Snel, vakkundig en op maat geschreven.

Contact

U kunt onder andere via onderstaand formulier contact met ons opnemen.