Variatie in vorm en inhoud

Of het nu een vakblad, een website of een nieuwsbrief betreft: Harms Communicatie kan u snel en tegen een scherp tarief de gewenste tekst of content aanleveren. Om een indruk te geven van de diverse soorten teksten vindt u hieronder een selectie van artikelen die Eric Harms de afgelopen tijd voor zijn opdrachtgevers heeft geschreven.

Circulaire werklocaties gestuit

De starheid waarmee bedrijventerreinen worden ingericht staat haaks op de door de overheid zo gewenste ontwikkeling van circulaire werklocaties. Dat geldt ook voor de voortdurende neiging om de stedelijke omgeving te verdichten. “We vergeten te kijken wat bedrijven voor elkaar en voor hun omgeving kunnen betekenen.”

Artikel lezen

Vasthouden aan bouwproductie

De Amsterdamse wethouder Laurens Ivens van bouwen en wonen sluit niet uit dat het tekort aan bouwvakkers en de stijgende bouwkosten tot een ‘klein dipje’ in de woningbouwproductie zullen leiden. “Maar het doel is en blijft om tot 2025 52.500 woningen bij te bouwen. En omdat het eerste jaar iets meer dan gemiddeld is gebouwd, hebben we nog een buffertje.”

Artikel lezen

Starter komt steeds scherper in beeld

Starters op de woningmarkt hebben het behoorlijk lastig. Het aanbod zowel als de financieringsmogelijkheden zijn uiterst beperkt. Toch komt er langzaam maar zeker steeds meer aandacht voor de problemen die jonge mensen ervaren bij het vinden van een goede woning en de oplossingen die daarvoor mogelijk zijn.

Artikel lezen

Dromen over duurzaamheid

De duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Eindhoven en de vier lokale woningcorporaties waren ambitieus. Te ambitieus, zo toonde een analyse van Ortec Finance aan. Dat knaagt bij wethouder Yasin Torunoglu. Want: “zonder verhuurderheffing waren onze oorspronkelijke ambities haalbaar geweest.”

Artikel lezen

Vastgoedinformatie levert winst op

Gecentraliseerd, geordend, overzichtelijk en toegankelijk: anno 2017 is de informatievoorziening rond het maatschappelijk vastgoed in Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert op orde. Het resultaat van een intensief proces, dat ruim anderhalf jaar in beslag heeft genomen. “Voordat we begonnen hadden we eigenlijk helemaal geen inzicht in onze vastgoedportefeuille.”

Artikel lezen

Vastgelopen op de woningmarkt

Het is niet zozeer de doorstroming die de starter met de senior op de woningmarkt verbindt, maar veel meer de problemen die beiden ondervinden bij het vervullen van hun woonwensen. De politiek zoekt de oplossing vooral in het vergroten van het aanbod in het middensegment van de woningmarkt. De vraag is dat niet te beperkt is.

Artikel lezen
Het complete verhaal. Snel, vakkundig en op maat geschreven.

Contact

U kunt onder andere via onderstaand formulier contact met ons opnemen.